logotyp

Partners

Bavariaracing presenterar här stolt sina partners. Samarbetet med våra partners är mycket viktigt för kontinuerlig utveckling, stabilitet och stimulans för föreningen.

Förenade Bil AB
Förenade Bil ett stycke bilhistoria och din BMW-återförsäljare.
Det började på Östra Tullgatan 6 i Malmö för snart 100 år sedan. Förenade Bil är ett familjeägt företag som leds av Joakim Söderström, den tredje generationen Söderström i Förenade Bil. De är en av världens äldsta återförsäljare på BMW. Idag befinner sig Förenade Bil på flera orter i Skåne. Deras anläggningar är luftiga, behagliga och inbjuder er att i lugn och ro utforska våra bilar, accessoarer och tillbehör.
www.forenadebil.se

Schmiedmann AB
Schmiedmann är Sveriges största fristående BMW-Specialist. De erbjuder överlägset det största utbudet på marknaden till Sveriges lägsta priser. Deras mål är att vara alla BMW-ägares första val oavsett vad de behöver. De har sitt säte i Kungsbacka där de bedriver verkstad, butik och vårt lager som varje månad skickar ut tusentals paket till BMW-ägare över hela landet. De driver vår verksamhet med stor passion för BMW och allt som hör till. 
www.schmiedmann.se

Millway Motorsport
Går det för sakta? -Lugn, Millway hjälper dig med delar till din bil. Specialiserade på väghållning med delar som i flera fall är precitionstillverkade i Svenska Småland. Är kända för hög kvalite, grym passform och garanterad effekt.
www.millway.se