logotyp

Bavariaracing presenterar här stolt sina partners. Samarbetet med våra partners är mycket viktigt för kontinuerlig utveckling, stabilitet och stimulans för föreningen.

Förenade Bil AB

Förenade Bil är ett stycke bilhistoria och din BMW återförsäljare.
Det började på Östra Tullgatan 6 i Malmö för snart 100 år sedan. Förendade Bil är ett familjeägt företag som leds av Joakim Söderström, den tredje generationen Söderströms i Förenade Bil. De är en av världens äldsta återförsäljare på BMW. Idag befinner sig Förenade Bil på flera orter i Skåne. Deras anläggningar är luftiga, behagliga och inbjuder er att i lugn och ro utforska bilarna, accessoarerna och tillbehören.
www.forenadebil.se

Schmiedmann AB

Schmiedmann är Sveriges största fristående BMW Specialist. De erbjuder överlägset det största utbudet på marknaden till Sveriges lägsta priser. Deras mål är att vara alla BMW ägares förstaval oavsett vad de behöver. De har sitt säte i Kungsbacka där det bedriver verkstad, butik och lager som varje månad skickar ut tusentals paket till BMW ägare över hela landet. De driver sin verksamhet med stor passion för BMW och allt som hör där till.
www.schmiedmann.se

Millway Motorsport

Går det för sakta? Lugn, Millway hjälper dig med delar till din bil. Millway är specialiserade på väghållning med delar som i flera fall är precisionstillverkade i Småland. Dom är kända för hög kvalitet, grym passform och garanterad effekt.
www.millway.se

Pirelli Motorsport

En agentur hanterad av RallyShop.se. Tveka inte att kontakt Anders för bra priser på R-däck eller Slicks.
Anders och hans team kommer vi se ute på våra event under året.
anders@pirellimotorsport.se +46709101550
www.pirellimotorsport.se