logotyp

Bavaria Cup Serieavgift 2018

kr2,750.00

AvailableProduct Description

Serieavgift 2018 för deltagande i BavariaCup. 

Avgifterna är uppdelade i två delar, en serie och en startavgift.

Serieavgiften skall betalas senast 30 dagar före första tävlingsdag och inkluderar en uppsättning startnummerplattor, startnummer, streamer för framruta och våra sammarbetspartners logotyper. 

Det är viktigt att serieavgiften betalas i god tid så vi hinner ta emot anmälan, skicka ut dekaler till dig och att du i lugn och ro kan applicera dem på din bil enligt gällande anvisningar.

BavariaCup är en racingserie för medlemmar i Bavaria Racing. Enbart medlemmar som betalt både serie och startavgift får starttilstånd och kan tillgodoräkna sig poäng och placering i serien BavariaCup. När serieavgiften är betald skall även en digital bild på bilen och föraren med kort info sändas till apex(at)bavariaracing.se. Detta gör att vi kan hålla hemsida och sociala medier levande med aktuella bilar och förare.

Gentlemen, start your engines! :)

Anmäler du dig till våra event accepterar du nedan klausul
Den som deltar på Bavariaracings event gör detta under eget ansvar och på egen risk. Eventuellt berört internationellt förbund (FIA, CIK, EFRA, IFMAR) Svenska Bilsportförbundet (SBF) Specialidrottsdistiktsförbund (SDF), SMA, arrangör eller funktionär kan således inte utan vållande göras ansvarig för person- eller sakskador som under eventet drabbar eller orsakas av deltagaren. FIA, SBF, Bavariaracing, dess SBF anslutna arrangerande part samt dess tävlingsledning och funktionärer frånsäger sig allt ansvar för under eventet inträffade skador, olycksfall, eller dyl. Vid eventuell avåkning kan banägaren kräva ersättning av föraren på den eventuella skada som uppstått på dennes egendom. 
 
Deltagare och funktionärer har genom sin anmälan att delta samtyckt till att vederbörandes personuppgifter registreras i arrangörens dataregister samt att arrangören inom ramen för sin verksamhet, oavsett mediaform, offentliggör namnuppgifterna. 
 
VARMT VÄLKOMMEN

Product Information

UPC2018BAVARIACUP
Product TypeSerieavgift (6% moms)
Price (excl. tax)kr2,594.34
Price (incl. tax)kr2,750.00
Taxkr155.66
Availability Available
Number of reviews 0

Customer Reviews

This product does not have any reviews yet.