logotyp

Bavaria Cup - en racingserie för alla som älskar BMW!

Få upplevelser slår en dag i en tävlingsbil. Dofterna, ljudet och spänningen, vimlet i depån och gemenskapen bland förarna lämnar bestående intryck. Ute på banan tävlar BMW bilar byggda för racing. Det låter rätt, ser rätt ut och rör sig i hastigheter som får en modern gatbil i toppklass att kippa efter andan, -till en bråkdel av investeringen!

Fascinationen för racing är svår att beskriva med ord. Visst handlar det om kraft och fart, människa och maskin förenade i en avancerad balansakt. Men racing rymmer så mycket mer än bara rå fysik. Det handlar om känslor – känslor som utan tvivel aldrig blir starkare än på plats. Ta steget, följ med på våra event och låt dig fascineras av BavariaCup. Du kommer att förstå vad vi menar.

Målet med BavariaCup är att skapa en racingserie med så låg instegströskel så möjligt där proffsiga arrangemang med högt säkerhetstänk och stort socialt umgänge med likasinnade är i fokus.

Det finns tre klasser att välja på, alla med sin charm, utmaningar och ambitionsnivå:
-Standard
-Modifierad
-Special

Läs mer under info & regler.

Steget att börja tävla är vanligtvis lägre än många tror. Det krävs inte bilar av senaste snitt och de dyraste delarna för att köra om en pallplats i respektive klass.
Kontakta oss för mer info!